ACB

Totalment inesperat

ACB. La Penya tomba el Baskonia (79-82) en un final d’infart: sense Howard, Baldwin falla el triple per forçar la pròrroga

Amb la dinàmica de resultats que arrossegava la Penya després de quatre derrotes seguides (sis en els últims set partits) i de joc a Badalona (contra Wolves i Breogán) pocs podien pensar el que va fer ahir la Penya a Vitòria (79-82). Totalment inesperat. Els de Dani Miret agafen oxigen i pot ser un punt d’inflexió abans de rebre el Gran Canària dimarts a l’Eurocup i el Girona a l’ACB dissabte en dos partits que han de rellançar l’equip. Tot això sense Ruzic i pendents de saber de quant es disposarà per fer un reforç. La Penya ha sumat 11 dels últims 14 duels al Baskonia.

El Joventut va sortir llançada amb Tomic fent un màster en el joc interior (12-17). Però els vitorians van castigar des de la llarga distància amb cinc triples seguits sense error que van canviar la dinàmica (32-23). Els verd-i-negres van tornar dins el matx abans del descans (47-47). En la represa els verd-i-negres van tornar a ser sòlids aprofitant accions individuals però sobretot sent durs al darrere. Fins a cinc jugadors de la Penya van arribar o superar els 12 punts anotats amb menció especial per a Hanga, que, tocat físicament, va portar el Joventut al que semblava trencar el matx (56-70). Però van aparèixer els fantasmes de Saragossa, on es va perdre un partit guanyat, i el Baskonia va començar a retallar. Amb 69-72 van errar molts tirs per pressionar i, lesionat al genoll, Howard no va jugar la segona part. Amb 74-78 Rogkavopoulous va anotar un triple (79-80), Dotson va rebre la falta i va anotar els dos tirs lliures (79-82). En l’última acció Baldwin es va jugar un triple per forçar la pròrroga que no va tocar el cèrcol. Miret va confirmar que Vives, que també ho va reconèixer, hauria d’haver fet falta per no permetre el tir. Triomf que pot canviar la dinàmica del curs.

Carles Duran, al Darussafaka turc

El tècnic de Vilassar de Mar, que va deixar de ser entrenador de la Penya a sis jornades del final del curs passat, ha arribat a un acord amb el Darussafaka turc, que no juga competició europea. Duran signa per als pròxims dos anys amb un tall seu al final del primer. El debut serà dissabte vinent contra el Türk Telekom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)