Lliga femenina

Roberto Íñiguez: “És un partit que ens ha de permetre millorar coses”

L’Spar Girona juga aquest dimarts (19 h) a Fontajau contra la ventafocs del seu grup d’Eurocup, el Yerevan Foxes armeni. El duel, on sobre el paper les gironines són superiors, es produeix amb 48 hores de diferència del darrer partit de lliga que va ser el passat diumenge, també a Fontajau, contra l’Araski. El tècnic de l’equip, Roberto Íñiguez, destacava en la roda de prèvia a l’enfrontament que Berta Ribas i Aina Cargol gaudiran de minuts:” Són dos partits durs seguits i la jornada d’avui ha servit també per avaluar una mica quin pla podem tenir demà de rotacions. La idea és fer jugar a les dues joves (Berta Ribas i Aina Cargol) i amb l’objectiu de competir bé. És igual qui estigui a pista, cal fer les coses bé”, destacava.

L’entrenador, que evitava parlar del nou fitxatge, afegia que vol veure a un equip consistent a pista. “Necessitem guanyar per seguir sumant, és un partit que ens ha de permetre millorar coses: vull millorar la connexió en atac, els bloquejos... Cal ser sòlides i no tenir alts i baixos en els partits”.

Finestres FIBA

El de demà serà el penúltim partit abans de l’aturada per les finestres FIBA de classificació per a l’Eurobasket 2025. Després del compromís de l’Eurocup, les gironines juguen divendres (19 h) al Príncipe Felipe contra el Saragossa. Acte seguit, les jugadores que no estiguin convocades gaudiran de cinc dies de festa. Aquest no serà el cas de Klara Lundquisrt (Suècia), Ivana Jakubcova (Eslovàquia), Borislava Hristova (Bulgària) o Migna Touré (França), les quatre aniran amb les seves seleccions i s’incorporaran el 12 de novembre, dos dies abans de rebre a l’Hozono Global Jairis dirigit per Bernat Canut.

“Les no-convocades tindran cinc dies de festa. Hi ha jugadores, com Sandra Ygueravide o Marta Canella, que agrairan molt aquest descans perquè no han parat. Però al tornar, comencem dijous (7 de novembre), tot i que la resta s’incorporarà dimarts i al cap de dos dies (14 de novembre) juguem contra el Jairis. Però bé, no em queixo, perquè això serà així per a tothom”, finalitzava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)