FCBQ

1a CATALANA

El Morell guanya el derbi

EL MORELL 84

SALOU 79

EL MORELL: Benitorafe, Gual (12), Gené (27), Serra (4), López (3) –cinc inicial–, Giner (8), García (16), Fernández, Muntané (3), Pascual (11) i Ferré. 6 triples: 2 Gené i 1 García, López, Gual i Muntané. 22/27 tirs lliures. 21 faltes.

SALOU: Salido, Martin (14), Ruiz (10), Peris (6), Boira (2) –cinc inicial–, Marín, Marco (20), F.J. Boira (13), Miras (6), Ulloa (8) i Gil. 15 triples: 5 Marco, 4 F.J. Boira i 2 Martin, Miras i Ruiz. 16/19 tirs lliures. 27 faltes.

PARCIALS: 17-15, 43-35, 61-54 i 84-79.

COMENTARI: El Morell i el Salou afrontaven aquest derbi amb la necessitat d'obtenir una victòria que els donés aire. I és que tots dos equips es troben dins la lluita per evitar el descens. Tot i la igualtat en el marcador, l'equip local va dur el control del ritme del joc. En els dos primers quarts, el Morell portava la iniciativa, però el Salou es mantenia a prop en el marcador gràcies als llançaments de tres. Els morellencs aconseguirien el seu màxim avantatge en arribar al descans, amb 8 punts de diferència. La segona meitat va començar amb la mateix a dinàmica, cap dels dos equips aconseguia escapar-se i el partit es mantenia igualat. Després d'un tercer quart molt travat, el Salou va afrontar l'últim quart amb un gran encert que li va donar grans possibilitats de guanyar. Tot i la pressió, els locals van saber mantenir el cap fred i van acabar guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)