FEB

BÀSQUET

El segon equip del Sant Josep, a EBA

El Montsó li ven la plaça i la del Girona a copa Catalunya se'n va al Ribes

El Sant Josep tindrà l'equip B en categoria estatal, concretament a EBA, quan dilluns es tanqui una operació a tres bandes que implicarà també el Ribes: el Montsó vendrà els drets d'EBA al Sant Josep i la plaça dels gironins a copa Catalunya se n'anirà a Sant Pere de Ribes.

El club gironí xifra el cost de l'operació en només 1.000 euros i té calculat que la diferència entre jugar a copa Catalunya i EBA és d'uns 15.000. L'interès és, doncs, esportiu, ja que permetrà que els joves jugadors del club juguin en una categoria més d'acord amb el seu potencial i que notin menys el salt quan hagin d'ajudar el primer equip, sigui en els entrenaments o fins i tot en la competició. La idea del Sant Josep és formar l'equip EBA –que dirigiran Raül Galobardes i Toni Espinosa– amb la mateixa base que tenia el de copa Catalunya i tres o quatre jugadors júniors que tindrà becats.

El president del Montsó, Guillermo Uguet –28 anys en el càrrec–, va justificar la «pausa» en categoria estatal després de 16 anys per «les altes exigències econòmiques de la competició, la confusió general motivada per la crisi, els canvis institucionals, la demora d'algunes subvencions, la solidaritat que exigeix el moment de problemàtica social i el cansament d'aficionats i directius».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)