ACB

Real Madrid

El pes de la història

L'últim títol de copa del Madrid és del 1993; ha perdut les dues últimes edicions en la final contra el Barça

Ningú, potser, pot tenir més ganes de guanyar la copa que el Real Madrid. O com a mínim més necessitat. L'equip blanc no guanya aquest torneig des del 1993 quan va derrotar el Joventut (74-71) a la Corunya. “Dins el vestidor no pensem quant de temps fa que no guanyem aquest títol, per això ja esteu vosaltres que ens ho recordeu [en referència als periodistes]. Nosaltres només ens mentalitzem per guanyar”, va afirmar Sergi Llull, un dels bases de l'equip de Pablo Laso. Però el pes de la història és important, i més si es té en compte que el Real Madrid va perdre les dues últimes edicions contra el Barça, just l'equip amfitrió de la competició, tot i que ara es juga al Sant Jordi.

El conjunt blanc ha estat titllat de favorit per molts, però les dues derrotes contra el Bilbao –ACB i Eurolliga– fa que hagi perdut pistonada en les apostes. “Crec que hi arribem molt bé. La victòria a Sevilla ens ha anant meravellosament per recuperar sensacions i vam jugar molt bé en defensa i en atac”, va dir Llull. Del primer partit, com gairebé tothom, Llull no es refia: “El Fuenlabrada no anirà de vacances a Barcelona. Sortirà molt motivat i segur que planteja un partit molt complicat.”

Jo, com Navarro, també signo una final entre el Barça i el Madrid, però cal pensar primer en el Fuenlabrada
El Barça és el vigent campió, va líder en l'ACB i, a més, juga a casa. És difícil, doncs, que no tingui l'etiqueta de favorit
El fet que el Fuenlabrada no sigui favorit el fa el doble o el triple de perillós contra nosaltres
Sergi Llull
base del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)