ACB

“Vaig rebre dues trucades; n'he contestat una”

Barça Regal. Jasikevicius ironitza sobre l'interès del Madrid i diu que sempre ha pensat a ser blaugrana

Allà on es fan les rodes de premsa pels grans, dels ídols, a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou, es va fer ahir la presentació oficial de Saras Jasikevicius. El lituà té 36 anys però és l'home escollit per fer tornar la gent blaugrana al Palau. Jugador de talent com pocs al Vell Continent, torna al Barça Regal nou anys després d'aconseguir el triplet amb Pesic a la banqueta: copa, lliga i Eurolliga. La roda de premsa va ser curta i amb pocs titulars, però el que més va provocar somriures va ser quan va respondre a si havia rebut una trucada d'interès del Madrid: “He rebut dues trucades; només n'he contestat una.” Saras Jasikevicius, que va posar el punt final a les seves vacances després de la seva participació en els Jocs Olímpics, va tornar ahir a la feina amb l'alegria d'haver tornat allà on va triomfar: “Des que vaig sortir del Barça tenia clar que volia tornar, encara que no pensava que trigaria tant.”

El seu rol

Jasikevicius és conscient del paper que tindrà dins l'organigrama de l'equip blaugrana: “Sé que no tindré els mateixos minuts que tenia fa deu anys, però és normal; en el Panathinaikòs ja he sabut aportar altres coses.” Jasikevicius va destacar que està treballant molt dur físicament per guanyar-se el lloc: “Amb la feina diària em guanyaré un lloc, l'equip té qualitat, experiència i fa anys que juga plegat; a veure si puc entrar en la dinàmica i donar una mica més.” Saras va ser presentat en solitari tot i que hi ha en llista d'espera Jawai. El nou ídol blaugrana es mereixia el privilegi de fer-ho en solitari.

L'ídol de públic... i joves

El director esportiu del Barça Regal, Joan Creus, va fer referència a l'experiència del jugador i va subratllar que per a l'equip blaugrana “la seva experiència serà cabdal”. Creus també va fer èmfasi en el que representa un jugador com ara Jasikevicius: “Serà una referència per a molts, sobretot per als joves de l'equip; n'hi ha –fent referència a Abrines– que els seus ídols quan eren més joves eren Navarro i Jasikevicius, i ara els tenen al costat.” El director esportiu va voler deixar clar sobre Jasikevicius: “Sempre ha tingut moltíssimes ganes de venir i considera que els tres anys que va ser en el Barça li van servir molt. Ara s'han donat les condicions i les circumstàncies perquè tornés; ha estat fàcil perquè les dues parts volíem això, i així ha estat més fàcil arribar a un acord.”

El directiu responsable del Barça Joan Bladé va obrir la presentació, en què no hi era Sandro Rossell, per subratllar: “Saras ha decidit tornar a casa, és un orgull i un plaer, i esperem que ens doni molts dies de glòria.”

OFERTES

“Sí que he renunciat a diverses propostes, perquè volia tornar”
“En el bàsquet hi ha talent, però cada vegada més físic; als vellets ens costa més”

L'equip de Pascual marxa avui a Andorra complet

El Barça Regal ja està complet. Ahir van fer la primera sessió d'entrenament a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí i, com es veu en la imatge, ja hi van ser els olímpics Jasikevicius i Navarro juntament amb Sada, Ingles i Huertas. Al matí van passar la revisió mèdica i a la tarda van estar a les ordres de Xavi Pascual. L'expedició blaugrana marxa avui mateix cap a Encamp, a Andorra, on faran una estada de pretemporada tots plegats fins diumenge que ve. El capità blaugrana va poder fer l'entrenament amb normalitat, tot i no forçar el seu cos, perquè encara no està al cent per cent. A l'equip blaugrana encara hi falta un pivot, que, segons es va saber ahir, no arribarà fins l'octubre perquè ara no hi ha opcions viables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)