FCBQ

L'Onyar deixa sense cap opció una pobre Garrotxa

GARROTXA 41

ONYAR 72

GARROTXA SANTJOANENC: Vicente, Causadies, Busquets (3), Corcoy (8), Marull (9) –cinc inicial–; Martí, Coderch (4), Olivas (2), González (8), Puigdevall (2) i Sala (5). 2 triples: Marull i Coderech. 9/15 tirs lliures. 20 faltes. PUL VAS ONYAR: Salot, Vila (14), Espinosa (9), Gil, Barris (10) –cinc inicial–; Dos Santos (11), Rodríguez, Sima (16), Heras (9), Martorell, Subils (3). 10 triples: 4 Sima, 4 Vila, 1 Heras i Espinosa. 8/18 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 12-22, 10-11, 6-22 i 13-17. COMENTARI: Tot i els set triples que va encistellar el conjunt gironí en la primera meitat, els garrotxins van marxat al descans només 11 punts per sota el marcador, i encara convençuts de lluitar per la victòria. Però res més lluny de la realitat, perquè els gironins van augmentar el ritme en la represa, imposant el seu joc amb un contundent parcial de 5-22 i deixant sentenciat el partit ja en el tercer quart. En un últim quart sense història, els visitants van augmentar la diferència fins als 31 punts finals.