Més bàsquet

A les millors cases

Eurolliga femenina. La màxima competició continental comença avui amb la presència de nou jugadores catalanes, més de la meitat de les quals juguen fora de la lliga espanyola

L'Ekaterinburg de Sílvia Domínguez iniciarà demà la defensa del títol de l'Eurolliga, i ho farà sent una altra vegada el màxim favorit –la final a quatre tornarà a fer-se a la ciutat russa, de l'11 al 13 d'abril– i a la pista de l'Uni Giör hongarès, equip fatalment malmès en la pretemporada –en un accident va perdre el tècnic, el delegat i la jugadora sèrbia Natasa Kovacevic–. Del grup A, és l'únic enfrontament que no es juga avui.

En el mateix quadrant, el Kaiseri turc de Núria Martínez –segon any de la base en aquest equip– rep el Kosice. Anna Cruz, que aquest any ha iniciat la seva carrera fora de la lliga espanyola, debutarà a Europa amb el Nadejda rus rebent el Montpeller dins del grup B, en el qual també juga el Rivas de Queralt Casas –les madrilenyes visiten el Wisla polonès.

On hi haurà més jugadores del país serà en el grup C. Per exemple, a Praga Laia Palau rebrà amb el seu nou equip el Zagreb de Lucila Pascua, en la primera experiència en un club que no és espanyol per a la pivot de Sabadell. Finalment el Perfumerías Avenida, amb Xargay, Fernández i Ortiz, s'estrena al camp del Galatasaray turc, un altre dels grans favorits al títol.

Sílvia Domínguez
Ekaterinburg (RUS)
Anna Cruz
Nadejda (RUS)
Laia Palau
Praga (TXE)
Núria Martínez
Kaiseri (TUR)
Lucila Pascua
Zagreb (CRO)
Queralt Casas
Rivas (ESP)
Marta Xargay
Avenida (ESP)
Marta Fernández
Avenida (ESP)
Mariona Ortiz
Avenida (ESP)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)