Més bàsquet

La quarta, en dos partits

Eurolliga femenina. L'Ekaterinburg de la montgatina Sílvia Domínguez, que vol guanyar el seu quart títol seguit, obre les semifinals

La condició d'actual campió i d'amfitrió i el fet d'haver resolt la fase de grups amb un 3-0 i una mitjana de 29 punts de diferència són massa coses per no pensar que l'Ekaterinburg tornarà a ser, diumenge –la final és a partir de les tres de la tarda hora catalana–, campió de l'Eurolliga.

Abans d'això, però, l'equip de la base de Montgat Sílvia Domínguez haurà de derrotar avui (15 h) el Galatasaray de Sancho Lyttle i Alba Torrens, classificat com a segon del seu grup gràcies a les victòries sobre el Kayseri (58-56) i l'Spartak (68-61). Domínguez, sempre titular en la selecció mundial que dirigeix l'alemany Olaf Lange, ha estat campiona en les tres últimes edicions (Avenida, Ros i Ekaterinburg). L'altra semifinal (17.30 h) la jugaran el Fenerbahçe, que enguany ha guanyat tots els partits, (17) i el Bourges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)