FCBQ

Fan un pas més

GARROTXA SANTJOANENC69

TIANA63

EL RECANVI CB TIANA: Ruiz, Lorente (13), Rovira (15), Martinez (7), Serial (10) –cinc inicial–; Gispert, Ambric (5), Jimenez (7), Grabuira i Raventós (6). 5 triples: 2 Serial, 1 Rovira, Martínez i Jiménez. 8/17 tirs lliures. 21 faltes. Eliminats: Raventós. GARROTXA SANTJOANENC: Sala (4), Busquets (10), González (4), Coderch (11), Martí (3) –cinc inicial–; Puigdevall (3), Vicente (4), Corcoy (20), Marull (6), Causadias (4) i Olivas. 5 triples: 2 Coderch, 1 Vicente, Puigdevall i Corcoy. 10/17 tirs lliures. 16 faltes. PARCIALS: 16-19, 9-19, 21-10 i 17-21. COMENTARI: Bon partit dels garrotxins, que es van imposar davant del Tiana i segueixen depenent d'ells mateixos per evitar la promoció de descens a falta de només de dos partits per concloure la lliga. El Garrotxa va començar fort la primera meitat, mostrant-se superior, i gràcies a un bon segon quart arribaven al descans 13 punts per sobre. A la represa, un 21-10 local posava la por al cos als garrotxins. En el darrer període, però, els visitants, molt segurs d'ells mateixos, es van mostrar molt encertats des del tir lliure i van acabar sentenciant el partit i sumant una victòria molt important per assolir la permanència.