Llaona, Casadevall (9), Arderiu (4), Bertran (13), Ayach (6) –cinc inicial–; Rubirola (6), Hernández (2), Carpintero, Artero (5), Frau (2) i Mayor. 4 triples: 2 Bertra i 1 Casadevall i Artero. 13/21 tirs lliures. 22 faltes.
Relats (4), Guerra (6), O. Cruells (11), Escudé (8) i Rey (5) –cinc inicial–; Marín (1), Planasdemunt (6), Garcia (11), E. Cruell, Rey (5) i Corominas (3). 2 triples: 1 Guerra i Garcia. 16/26 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
17-10, 9-19; 10-15 i 19-13.
COMENTARI:
Bona sortida dels locals, aprofitant el control del rebot amb bona defensa i aconseguint punts fàcils al contraatac per agafar els primers avantatges. A partir d'aquest moment, desconnexió i relaxació amb falta d'intensitat. A l'últim període va haver-hi una petita reacció i, a través de pujar la intensitat defensiva i atac ràpid, van capgirar el marcador. Quan faltaven 18 segons per finalitzar el partit, els visitants van anotar un tir a la desesperada per endur-se l'enfrontament. Els de Cassà van perdre ahir les últimes possibilitats d'aconseguir el quart lloc, que dóna dret a jugar el play-off d'ascens a primera catalana.
78x
L'ESCALA:
Capella (7), Martini (12), Usan (23), Baldeh (3) i Darnés (26) –cinc inicial–; Escobedo, Geli, Costey (2), Clapera i Estruch. 13 triples: 7 Usan, 3 Martini i 1 Capella, Geli i Darnés. 15/18 tirs lliures. 14 faltes. Eliminat: Escobedo.
59
CB ROSES:
M. Soler (11), Abad (15), Planas, Castellanos (3) i Sendra (6) –cinc inicial–; González (4), Quirante (15) i Bosch (5). 11 triples: 5 Quirante, 2 Senda, 2 Abad I 1 Castellanos i M.Soler. 4/9 tirs lliures. 13 faltes. Eliminat: Planas.
PARCIALS:
20-12, 16-11, 26-15 i 16-21.
COMENTARI:
El Roses va visitar la pista de L'Escala amb 8 jugadors, tres d'ells júniors. Tot i això, els rosincs van anar plantant cara durant molts minuts de partit. Tot i anar sempre per sota del marcador es van mantenir sempre a menys de deu punts fins al minut 19, on 6 tirs lliures seguits dels locals els van permetre marxar a la mitja part amb 13 punts d'avantatge. En el tercer quart, però, es va trencar el partit a favor dels locals des de la línia de 3 punts.