FCBQ

El Cellera s'afegeix al Quart i el Salt

EBA. Divendres el club gironí aspirarà a obtenir alguna de les places vacants i convertir-se en el tercer representant del bàsquet gironí de la categoria. El Quart i el Salt també han presentat l'aval i s'han inscrit

El propòsit del CB Cellera per ocupar una plaça a EBA era ferm. El club ja ha dipositat a la FEB l'aval de 8.000 euros i ha presentat la documentació necessària perquè divendres el tinguin en compte a l'hora d'atorgar alguna de les places vacants. Cap d'aquestes places les generaran el Salt ni el Quart, que ho tenen tot lligat per fer front a la temporada i també han dipositat l'aval i ja s'han inscrit formalment. Si el Cellera obtingués plaça serien, per tant, tres els equips gironins en un grup completament català a excepció de l'Olivar de Saragossa. Èric Surís (Salt), Marc Delemus (Quart) i Josep Lluís Cambra (Cellera) serien els entrenadors.

Si bé el Salt i el Quart ho tenen tot enllestit, el cas del Cellera és diferent i el club, que és conscient d'això, també està negociant la compra d'una plaça de primera catalana per si falla l'opció d'EBA. El curs passat el Cellera va jugar a territorial i, per tant, no té drets esportius i haurà de competir per alguna de les places lliures amb altres clubs, entre els quals n'hi ha que ja militaven a copa Catalunya (Martorell o Arenys), primera catalana (Pineda) o tercera catalana (Castelldefels i Ademar). Aquests dos últims, a més, també han presentat l'aval. L'altre obstacle és que els grups d'EBA estan definits amb 14 equips, tot i que la FEB ha fet saber que l'admetria de 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)