FCBQ

Escullen la Seu d'Urgell

Lligues catalanes. Les competicions ACB i femenina, batejades com a trofeu Tricentenari, es disputaran l'1 i el 2 d'octubre

La 35a edició de la Lliga Catalana ACB i la 26a Lliga Catalana Femenina es disputaran a la Seu d'Urgell (Ciutat del Bàsquet Català 2014) l'1 i el 2 d'octubre, segons l'acord que van rubricar ahir Joan Fa –president de la federació catalana– i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla. Aquest any duran el nom de trofeu Tricentenari.

La competició ACB tornarà al format de final a quatre –semifinals el dia 1–, gràcies a l'ascens de l'Andorra. Avui es farà el sorteig. La femenina continuarà sent a un partit entre el Cadí ICG Software i l'Spar Uni Girona. El Barça i l'Uni són els campions vigents.

Precisament ha estat el calendari de pretemporada del Barça el que ha forçat a jugar el dimecres 1 i el dijous 2. Els blaugrana hauran jugat la supercopa (26 i 27 de setembre) i marxaran ràpidament a una gira d'una setmana per la Xina, fet que els obligarà a ajornar el primer partit de la Lliga Endesa (4 i 5 d'octubre).

A més del Cadí, l'altre equip que jugarà a casa serà el Morabanc Andorra, que no va poder oferir el seu pavelló perquè encara estarà en obres. També s'hauran de fer adaptacions a la Seu, ja que la seva capacitat habitual (600 espectadors) queda molt lluny de les necessitats, i més preveient la presència d'aficionats andorrans. Amb la instal·lació de grades supletòries es podria arribar a 1.500.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.