ACB

Per fi compatible

Lliga Endesa. El Barça deixa d'estar sobreexigit pel calendari de la lliga regular, que li dóna una treva en els moments clau de l'Eurolliga

A diferència de la temporada passada, el Barça no s'haurà d'esforçar més que els rivals per compaginar la Lliga Endesa i l'Eurolliga. El clàssic de Nadal –al Palau– és innegociable (27 de desembre) i tres dies després hi ha una jornada que se solapa amb l'inici del Top 16, però com a mínim el Barça no té un rival d'alta exigència (Obradoiro), i en la següent (3 de gener) descansa. Això, mentre l'ACB no hagi de readmetre el Bilbao. L'estrena permetrà veure Tibor Pleiss debutant amb el Barça contra el seu exequip, el Laboral Kutxa.

També, vista la mala experiència del curs anterior, s'ha evitat que l'altre clàssic (11 d'abril) interfereixi en una hipotètica final a quatre. Aquest cop, el Madrid-Barça va just abans dels quarts de final de l'Eurolliga, en què no és probable que siguin rivals. I, a més, just abans de la final a quatre (15 al 17 de maig) el Barça torna a tenir descans. Segur que s'haurà de canviar el partit de la segona jornada (La Bruixa d'Or-Barça) s'haurà d'ajornar perquè els blaugrana estaran de gira per la Xina.

A Andorra, paciència

Els aficionats del Morabanc hauran d'esperar el 18 d'octubre per veure la tornada de l'equip a l'ACB. L'Andorra debuta a Màlaga i en la segona jornada descansa. Tot plegat traurà pressió per acabar les obres del pavelló.

Els partits entre catalans arriben aviat. Deixant de banda el comentat La Bruixa d'Or-Barça, La Bruixa d'Or-Morabanc (25 d'octubre), Barça-Fiatc Joventut (1 de novembre) i Morabanc-Joventut (15 de novembre no es faran esperar. En canvi, la tornada de Pedro Martínez a Las Palmas serà molt tard, el 21 de març.

LA DADA

3
partits
entre catalans es jugaran en les primeres set jornades de la fase regular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)