ACB

Morley debuta avui en el Penya-Manresa a Mollerussa

Amistós. La Bruixa d'Or fitxa el base Carles Bivià per tota la temporada

El darrer fitxatge de La Bruixa d'Or, Zach Morley, que va arribar ahir a Manresa, disputarà avui els primers minuts en l'amistós que jugarà contra el Fiatc Joventut a Mollerussa (19 h). Els manresans van jugar divendres contra el CAI amb una molt bona imatge, mentre la Penya va jugar el darrer amistós fa ja vuit dies contra el MoraBanc Andorra. Salva Maldonado disposarà de tots els seus jugadors. Fins ara, els verd-i-negres han disputat tres partits, amb una derrota contra el Barça (71-65) i dues victòries contra el Laboral Kutxa (69-66) i l'Andorra (107-98). El Manresa ha perdut els dos que ha jugat, contra l'Andorra (68-61) i el CAI (92-84).

Bivià, tota la temporada

Pedro Martínez ha quedat tan content amb el base Carles Bivià que el club li ha ampliat el contracte –era per dos mesos, per cobrir la lesió d'Álex Hernández, a la qual s'ha afegit la de Beppe Poeta– fins a final de temporada, amb opció a una altra. A més, la renovació de Bivià (Alginet, 1985), ajudarà l'equip a complir amb el contingent de jugadors de formació, que no arribava al mínim després de la marxa enrere del Barça en la cessió de Marcus Eriksson. En la pretemporada, Bivià ha fet 11 punts (6/9 en triples), 2.5 rebots i 11 de valoració en 27 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)