ACB

Zach Morley, vist i no vist

Lliga Endesa. El Bruixa d'Or Manresa rescindeix el contracte al jugador, que no va superar les proves mèdiques perquè es va veure que tenia problemes a l'esquena que li impedien jugar

Contratemps inesperat per al Bruixa d'Or Manresa. El club, que ja feia dies que tenia lligat un acord amb Zach Morley, estava esperant que el jugador solucionés uns temes personals. Així que ha arribat, ja amb la pretemporada començada, la sorpresa ha estat que en la revisió mèdica rutinària se li han detectat uns problemes greus a l'espatlla que no li permeten jugar a un bon nivell, i és per això que el club, agafant-se a la clàusula del contracte en què diu que el pot rescindir si no supera l'examen mèdic, l'ha acomiadat. Zach Morley va arribar tot just divendres, va entrenar-se dissabte i, tot i viatjar amb l'equip a Mollerussa per jugar contra la Penya, ja no ho va fer. Ara mateix el tècnic, Pedro Martínez, haurà d'accelerar la incorporació del seu recanvi. Aquesta és una de les posicions clau, perquè és on s'havien destinat més diners; és la posició on es volia situar la gran referència ofensiva. El club del Bages ja està estudiant alguns noms per tancar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)