FCBQ

Terrades falla l'últim triple i no pot evitar el triomf ajustat del Míster Sofà

MÍSTER SOFÀ 85

CELLERA 83

CELLERA: G. Ballell (21), Tezanos (20), Terrades (14), Peruga (14) i Alain –cinc inicial–; Potter, Cañellas, Castillo (4), Obi (8), Nieto, R. Ballell i Wayne (2). 7 triples: 4 Terradas, 2 G. Ballell i 1 Tezanos. 26 faltes. Eliminat: Alain. MÍSTER SOFÀ SANT NARCÍS: I. Valera (20), Pujolràs (8), Jiménez (5), Comellas (6) i G. Depedro (17) –cinc inicial–; Genover, Paulí (3), R. Depedro (9), Lozano (8), Carpintero (5), Tejada i D. Valera. 4 triples: 2 R. Depedro, 1 I. Valera i 1 Jiménez. 20 faltes. PARCIALS: 27-25, 23-20, 21-19 i 12-21. COMENTARI: Derrota del Céntric CB Cellera a casa davant el Míster Sofà Sant Narcís en un partit que va tenir controlat fins a l'últim quart. Les errades en atac dels locals van permetre que un lluitador Sant Narcís es posés al davant en el marcador quan faltaven dos minuts per al final. En els últims instants, a només tres segons, el jugador del Cellera Oriol Terrades va tenir l'opció de donar la victòria als locals, però va fallar el triple decisiu.