ACB

Abonats a patir del cor

Lliga Endesa. Betinho falla a dos segons del final el tir del triomf i el MoraBanc Andorra encaixa una nova derrota en un final a cara o creu, com tots els partits que ha jugat al Principat

El MoraBanc Andorra sembla que està abonat a patir en el seu pavelló finals no aptes per a cardíacs. Ha jugat quatre partits i n'ha guanyat dos –al Laboral Kutxa de 2 i a la Penya de 2– i n'ha perdut dos–-d'1 contra Bilbao i ahir d'1 amb el València–. Diferències mínimes. La moneda a vegades surt cara i a vegades creu. Ahir no va ser el dia tot i que la remuntada que havia fet el conjunt de Joan Peñarroya valia un premi. Els andorrans van anar tot el matx per darrere en el marcador amb una diferència que va arribar a ser de 15 punts (27-42) després d'un triple de Guillem Vives. Però tot i anar al descans amb desavantatge clar (28-42), el MoraBanc, apel·lant a aquest caràcter ambiciós envejable que té, va fer una sortida de vestidor fulminant amb un 9-0 que el posava dins el matx (37-42). Els valencians, però, mantenien un coixí d'entre quatre i vuit punts de diferència (52-60). Però quan més contra les cordes semblaven els de Peñarroya, va aparèixer Betinho per clavar dos triples i, juntament amb una cistella de Schreiner, posar els andorrans per davant a 1:16 del final davant la bogeria del pavelló (64-63). Una falta sobre Lucic posava per davant els de Perasovic des de la línia de tir lliure (64-65). Els andorrans tenien la pilota del triomf però Betinho, fins llavors l'heroi, va errar el tir. Una autèntica llàstima.

ELS VESTIDORS

Sembla que tots els partits a casa són així, amb finals ajustats, i a vegades surt cara i a vegades, creu; ha tocat creu
Joan Peñarroya
Els últims triomfs reforcen la dinàmica i la moral de l'equip, i ens ajuden a afrontar el que ve d'una altra manera
Velimir Perasovic

Ribas, baixa per una contractura

Abans de començar el matx es va saber que Pau Ribas seria baixa pel matx per culpa d'una contractura al bessó que li produïa dolor. Això va fer que Guillem Vives disposés de més minuts de l'habitual. Tampoc va jugar Lishchuk, que estarà un mes de baixa per culpa d'una trencament en la inserció dels isquiotibials. Víctor Sada continua el seu procés de recuperació. Encara li queden tres mesos per tornar a jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)