FCBQ

El Santjoanenc perd en la pròrroga un partit força igualat entre dos rivals directes

ARBÚCIES 69

GARROTXA 68

G. SANTJOANENC: Busquets (12), Sala (14), Puigdavall (1), Martí (2) i González (2) –cinc inicial–; Luque (13), Corcoll (14), Marull (10), Grabulosa, Freixes i Mora. 2 triples: 1 Sala i 1 Luque. 10/16 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Busquets. ARBÚCIES: Pires (15), Masnou (14), Sánchez (7), Joventey (14) i Vila (6) –cinc inicial–; Samaza (3), Solà (7), Aumatell (2) i Noguera (2). 3 triples: 2 Solà i 1 Vila. 24/34 faltes. Eliminat: Sánchez. PARCIALS: 16-13, 18-16, 14-11, 12-20 i 8-9. COMENTARI: La sort va caure de part de l'Arbúcies en un partit amb avantatges mínims per als locals durant tres quarts. En l'últim, els visitants van remuntar vuit punts i amb dos tirs lliures Solà va forçar la pròrroga. El 6-0 va ser neutralitzat per l'Arbúcies, que va guanyar gràcies al fet que l'últim tir de Marull no va entrar.