FEB

El Salt trenca la ratxa

EBA. Un treballat triomf dels d'Eric Surís, amb sis punts decisius de Torrent en la part final, va posar fi a set derrotes consecutives

ARENYS 60

isports SALT 66

Torna a haver-hi llum al final del túnel al municipal de Salt. I és que les set derrotes consecutives començaven a pesar massa. Per això, des del salt inicial els gironins van sortir amb les idees molt clares contra un vell conegut com l'Arenys. Les lluites viscudes a copa els darrers tres anys van tenir ahir la seva extensió en versió EBA, en un partit molt tàctic i de final incert i igualat.

L'encert en els primers minuts, amb Torrent i Pascua inspirats, va ajudar l'Isports Salt a obtenir un interessant marge en el primer quart (21-11). La bona feina defensiva a dins sobre el gegant Cabrera col·lapsava l'equilibri en el joc visitant i no deixava tirs còmodes a l'Arenys. El domini local es va allargar en un segon període, més lent i travat, i amb pocs contraatacs.

Tres triples de Mons

El 34-23 del descans era una treballada i bona renda, que s'ampliaria a 13 punts (43-30) en l'equador del tercer quart. Va ser llavors quan els d'Eric Surís van patir l'excel·lència d'uns dels il·lustres veterans rivals. Llorens Mons, amb tres triples, va encapçalar el 0-13, que reiniciava el partit a falta de deu minuts amb un empat a 43. En el quart decisiu van aparèixer les lògiques pors i els dubtes. Cabrera va mantenir viu l'Arenys des del tir lliure i Dani Pérez va empatar a 60 el matx a segons del final. La irrupció de Torrent, amb sis punts, va ser el factor desequilibrant... i guanyador.

ISPORTS SALT: Geli, Espinosa (6), Agustí (5), Busquets (3) i Pascua (14) –cinc inicial–; Bartrolí (5), Oliva (3), Nadal, Pujols, Torrent (20), Fexas (1) i Bover (9). 14/25 de 2, 9/37 triples (2 Torrent i Pascua, 1 Bartrolí, Espinosa, Agustí, Busquets i Bover), 11/17 tirs lliures. 32 rebots (5 Fexas), 10 assistències (4 Fexas) i 57 de valoració (14 Pascua). QUESO MILNER ARENYS: Gibert (2), Grau (3), Cabrera (18), Laguarda (2) i Toure (4) –cinc inicial–; Costa (5), Tomàs (7), Mons (13) i Pérez (6). 13/29 de 2, 7/24 triples (3 Mons, 2 Pérez, 1 Costa i Tomàs), 13/22 tirs lliures. 34 rebots (11 Cabrera), 9 assistències (5 Costa) i 48 de valoració (27 Cabrera). PARCIALS: 21-11, 13-12 (34-23), 9-20 (43-43) i 23-17 (66-60).