FCBQ

Exhibició defensiva d'un sòlid GEiEG

Copa cat. fem. Les de Carles Surís van deixar el rival en sis punts al primer quart

VILADECANS46

GEIEG64

GEiEG: Sargatal (6), Roig (11), Peñarrubia (3), Xargay (18) i Moreno (4) –cinc inicial–; Pairó (1), Bataller, Teixidor (3), Gallegos (2), Jou (15), Masó, González (1). 8 triples: 4 Jou, 2 Sargatal, 1 Peñarrubia, 1 Teixidor. 14/26 en tirs lliures. 25 faltes personals. VILADECANS: Pascual (13), L. Guerrero (9), Gamboa, Minguet (12) i Córdoba (4) –cinc inicial–; N. Guerrero, Agout (2), Rubio, Verdaguer (6), Mármol. Cap triple. 18/25 en tirs lliures. 30 faltes personals. Eliminada: Verdaguer. PARCIALS: 14-6, 12-12, 18-14 i 20-14. COMENTARI: Nova victòria d'un sòlid GEiEG, que va deixar en sis punts en el primer quart un Viladecans desbordat. I és que l'exhibició defensiva dels deu primers minuts va marcar molt el partit. En el segon i tercer quarts les gironines van continuar desplegant el seu joc alegre i ofensiu. Va ser en el darrer període quan els quatre triples de Jou van acabar d'enfonsar un rival entregat i superat davant del millor joc col·lectiu del conjunt de Carles Surís.