FCBQ

El GEiEG jugarà la fase d'ascens

Copa Cat. fem. Les de Surís s'asseguren la permanència amb una gran victòria

Gran victòria del GEiEG a la pista del Petropinto Asfe Sant Fruitós, que assegura matemàticament la permanència de les gironines i la seva participació en la segona fase al grup d'ascens. Les jugadores de Carles Surís van iniciar el matx amb les idees clares en defensa, quant a aturar les dues figures més importants de l'equip local: Santamaría i Teixidor. La primera va llançar fins a set triples i la segona va estar molt vigilada per la defensa gironina. En atac, l'equilibri ofensiu de les visitants va funcionar a la perfecció, repartint els punts en l'interior i l'exterior. El GEiEG va fer un partit molt complert, sobretot en el segon i tercer quarts, en què va trencar definitivament el partit i el marcador.


GEiEG 68


ST. FRUITÓS 55

SANT FRUITÓS: Muns (12), Teixidor (8), García (3), Moyà (4) i Santamaría (22) –cinc inicial–; M. Jiménez, L. Jiménez (1), Martí, Rosell (3) i Cuenca. 3 triples: Santamaría. 14/28 en tirs lliures. 20 faltes personals. GEiEG: Gallegos (3), Roig (16), Teixidor (1), Masó (2) i Xargay (7) –cinc inicial–; Pairó (6), Jou (11), Peñarrubia, Moreno (11), González (9), Sargatal i Serra (3). 5 triples: 2 Roig, 1 Serra, 1 Jou i 1 Gallegos. 16/22 en tirs lliures. 24 faltes personals. PARCIALS: 14-13, 13-19, 6-16 i 20-21.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)