Un Ceset excepcional tomba el líder

Copa Catalunya. Van trencar la ratxa del rival, d'onze victòries consecutives

MASNOU 69

CESET 73

ONE CESET: Avilés (7), J. Fernández (7), Planas (17), Raves (13) i Muñoz –cinc inicial–; D. Fernández (7), Samsó, Boumaftah, Sima (14), Pou (8), 9 triples: 4 Planas, 1 Avilés, J. Fernández, D. Fernández, Raves i Pou. 18/32 en tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Avilés i J. Fernández. MASNOU: Rodríguez (3), Balagué (16), Esteso (2), Jiménez (6) i Jurado (3) –cinc inicial–; Soriano (5), Crespo (14), Ortiz (14), Català, Camins (6). 7 triples: 3 Balagué, 2 Crespo, 1 Soriano i Camins. 22/34 en tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Rodríguez i Camins. PARCIALS: 17-22, 17-16, 23-16 i 16-15. COMENTARI: Victòria de prestigi del Ceset, que va derrotar el líder i va posar fi a la seva ratxa d'onze victòries seguides. Els d'Acedo van lluitar des de l'inici, ja que gràcies a tres triples estaven dins del partit al final del primer quart (17-22). El joc va mantenir la intensitat en el segon, en què el Ceset va arribar al descans amb un 34-38 però amb bones sensacions. En el minut sis després de la represa, els gironins es van posar al davant (45-43). I ja no van cedir.