FCBQ

El Cellera millora en la segona part i s'emporta el duel

ARBÚCIES 63

CELLERA 77

CELLERA: Sidera (2), Adrián (11), Barro (2), Peruga (10) i Snyder (3) –cinc inicial–; Obré (2), Ballell (18), Williams (11), Terrades (2), Castillo, Nieto (4) i Champagne (12). 8 triples: 2 Adrián, 2 Ballell, 1 Williams, 1 Peruga, 1 Nieto i 1 Snyder. 13/21 en tirs lliures. 23 faltes. ARBÚCIES: Noguera (3), Vila (7), Pires (21), D. Sánchez (1) i Auladell (1) –cinc inicial–; F. J. Sánchez, Solà, Masnou (8), Samara (14) i Canaleta (8), 5 triples: 4 Pires, 1 Vila. 12/28 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: D. Sánchez. PARCIALS: 12-15, 17-12, 23-12 i 25-24. COMENTARI: Derrota de l'Arbúcies, que va començar molt intens, sobretot en defensa. Això va dificultar molt l'atac local, que va tenir autèntics problemes per anotar. I és que el Cellera va sortir amb una marxa menys. Les pèrdues de pilota van ser constants i l'Arbúcies ho va aprofitar. En el segon període el Cellera va millorar. El partit era molt intens però poc vistós per a l'aficionat i es va arribar al descans amb un ajustat 29-27 per als locals. En la segona meitat, tot va canviar. Els locals, molt intensos, van posar entre les cordes l'Arbúcies, que en sis minuts va rebre un parcial de 16-0, una diferència que el Cellera ja va saber controlar fins al final del partit.