ACB

Cap pas en fals

Lliga Endesa. El partit que disputen aquest vespre el MoraBanc i el Guipúscoa és clau des del punt de vista de la classificació. Stojanovski debutarà

Com deia Jaume Ponsarnau en la prèvia, i en un discurs que subscriu plenament Joan Peñarroya, un equip no pot funcionar a còpia de tenir partits marcats al calendari de color vermell, “perquè això et porta a perdre oportunitats per créixer”. Ara bé, aquesta veritat no pot amagar el fet que l'enfrontament d'avui entre el MoraBanc i el Guipúscoa és, des del punt de vista de la classificació, cabdal.

Els bascos tenen un 6-13 de balanç, contra el 5-14 dels andorrans, i avui un pas en fals, una derrota, deixaria l'equip a tres victòries del seu rival –dues i el bàsquet average particular, pel triomf del Guipúscoa en la primera volta–, enfonsat i obligat a malviure amb La Bruixa d'Or, el Fuenlabrada i el Sevilla per evitar alguna de les dues places de descens.

Debutarà Stojanovski

En un poliesportiu que s'espera que estigui ple com un ou, els aficionats locals podran veure per primera vegada el serbi Luka Bogdanovic, que va debutar la setmana passada a la pista del Bilbao, i Vojdan Stojanovski, l'aler macedoni fitxat de l'Alba de Berlín. Amb els dos jugadors eslaus a la plantilla, el poder anotador de l'equip des de la llarga distància necessàriament ha de millorar, fet que, òbviament, farà créixer el poder ofensiu del MoraBanc. Contra un rival que selecciona molt bé quan s'ha de jugar en transició, serà fonamental controlar el rebot. De manera acusada el rebot defensiu, per intentar provocar tant joc a camp obert com sigui possible.

És un partit complicat. Fa sis jornades que no guanyem i hem de controlar l'ansietat per vèncer i estar centrats en el joc
No és una final: és un enfrontament molt important, però encara en quedaran 14, quasi tota una volta, per sumar
Joan Peñarroya
Hem entrenat bé durant la setmana i penso que recuperarem el to dels dies que hem fet un bon bàsquet
Jaume Ponsarnau

Sada, encara per estrenar-se

El partit d'avui podria significar, en cas que el MoraBanc aconsegueixi la victòria, el primer triomf de Víctor Sada amb la samarreta andorrana. Fins aquest moment, el base de Badalona acredita un 0-7: derrotes inicials contra l'Unicaja i el Bilbao i, després de la lesió, desfetes contra el Movistar, el Rio Natura, el Barça i, ja en segona volta, de nou contra l'Unicaja i el Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)