ACB

Dominats i arraconats

Lliga Endesa. El Guipúscoa, amb un excel·lent pla de joc i una millor execució, es passeja per Andorra i liquida el partit en 23 minuts (29-55)

Set derrotes consecutives, cap victòria encara en aquest 2015 i, el més preocupant, cap resposta davant la proposta del Guipúscoa, teòric rival directe del MoraBanc Andorra.

El que es va viure ahir a la capital del Principat va ser una destrempada total, amb un equip tan desconegut com desfigurat pel bon fer d'un Guipúscoa amb les idees molt clares i els rols completament definits. La setmana vinent toca visitar l'Herbalife i, com aigua del Carme, arribarà l'aturada de la copa per poder, amb els canvis que hi ha hagut a la plantilla, redefinir conceptes.

Des del salt inicial

L'espectacular ambient que hi havia al poliesportiu va quedar glaçat amb la sortida visitant. Els bascos, que van anotar en els quatre primers atacs (4-11), van anar per feina. Amb energia, intensitat i determinació. I encert, molt d'encert.

Corrent poc però corrent molt bé, Dean posava els punts (8-21) i Jordan, assistint, la precisió. El MoraBanc, perdut –Joan Peñarroya va haver de demanar un temps jugats dos minuts–, va quedar minimitzat per un rival que li concedia el tir i li testava els nervis (12-25).

Va arrencar el segon quart com el primer, amb els de Jaume Ponsarnau anotant (12-29). Sortosament, les faltes de Dean i Doblas, amb Jordan descansant, van donar vida als andorrans (19-30). No es jugava millor i l'equip no trobava la tecla, però respirava. Amb prou feines, això sí: vuit punts de Díez van tornar les coses allà on eren (22-38). Sense Doblas es buscava Jawai i Bogris a sota, però sense l'efecte desitjat (27-44).

Tornant, una esmaixada de Bogdanovic i una millor actitud defensiva semblaven donar peu a un partit nou. Però no, ni molt menys. Tres triples guipuscoans ho van desmentir (29-55, 23'). Quedava molt i es va intentar, però el cert és que el mal feia estona que estava fet.

Mentalment la nostra fortalesa no ha estat la correcta. La seva inspiració inicial ens ha afectat massa. No estàvem preparats
Hem estat un equip amb molts dubtes defensius i ofensius. Hem de fer un pas en la nostra mentalitat
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)