FCBQ

L'Arbúcies no afina la punteria

SANT GERVASI49

ARBúCIES 43

ARBÚCIES: D. Sánchez (4), Solà (2), Samarà (3), Masnou (6), Pires (18) –cinc inicial–; Condom (3), Canaleta (4), Noguera (1), F. Sánchez, Vilà i Juvanteny. 2 triples: 1 Pires i Condom. 18/28 tirs lliures. 20 faltes. SANT GERVASI: Villanueva (2), Montes (5), Yanguas (12), Torrents (10), Tarifa (6) –cinc inicial–; Dam (11), Díaz (8), Arboix, Ukmirica, Crespo (5), Plaza, López. 5 triples: 3 Dam i 2 Díaz. 7/14 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Dam i Tarifa. PARCIALS: 9-12, 9-6, 9-15 i 16-16. COMENTARI: Mal partit dels arbuciencs, que no van ser capaços d'entrar al partit en cap moment. Els molletans, més concentrats, van saber jugar amb paciència i intel·ligència i es van mostrar superiors, tot i no mostrar-se gaire encertats en el tir tampoc. Arribats al darrer quart, els visitants aconseguien obrir una escletxa de nou punts que semblava sentenciar el partit. Els locals, però, no es van rendir i van aconseguir-se situar-se a tan sols dos punts quan faltaven cinc minuts. La remuntada, però, no va ser possible, i van acabar caient per 43-49.