FEB

“Hem perdut dos cops el partit”

Ramon Jordana Entrenador de l'Spar

Ramon Jordana va repartir la seva línia argumental en dues premisses. Primera, la culpa pròpia: “El partit l'hem perdut dos cops. L'hem tingut en el quart període i, d'una manera descaradíssima, en la pròrroga. No ens sol passar però avui hi ha hagut algunes badades que no són normals en aquestes jugadores. Passa per la tensió i perquè en una pròrroga el cap funciona com funciona i som els que som.”

Però tot seguit va focalitzar la seva indignació cap a l'àrbitre extremenya Esperanza Mendoza: “Ens ha castigat sis vegades en els dos o tres últims minuts. Tot ha estat negatiu, no ens ha donat ni una opció. Es necessiten collons per xiular la falta d'atac a Gidden, a sota, que era la cistella guanyadora. En un partit que no vulguis saber la llenya que s'ha repartit. I li ho he dit. Mireu el vídeo i veureu com ens ha tractat. Deu ser que el Conquero no reparteix, que són mares de Déu... Ara bé, l'hem perdut dos cops nosaltres. Sobretot amb el +7, hauríem d'haver tingut cert control de la situació i hem fallat dues defenses.”

“Els ho he avisat. També en el quart període he recordat que podíem fer una falta i no l'han fet. I què hi vols fer? És una pena perquè hem pencat, la gent s'ha divertit i el partit ha estat al nivell que mereix una semifinal de copa.”

Jordana estava “frustrat” i tenia un record “per la junta, pels que van a buscar calés a sota les pedres i per la gent que ha vingut a buscar una alegria”. El tècnic va revelar què havia dit a la plantilla abans del partit: “Passi el que passi, continuaré estant orgullós de l'equip perquè fa el que ha de fer, competir.” I va rematar amb una afirmació que no es pot verificar: “Ens anava millor el partit de demà. L'Avenida té molta classe però no és tan físic. Ja sabíem que avui seria un dia de sang i fetge.”

CARREGA FORT

“S'ha de tenir collons per xiular la falta en atac a Gidden, amb la llenya que es repartia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)