ACB

Donant voltes allà mateix

Lliga Endesa. El MoraBanc no competeix durant tres quarts i només una embranzida final li dóna certa vida

L'equip havia treballat bé durant la setmana i esperava el partit amb ganes, però a l'hora de la veritat el MoraBanc Andorra no va poder mirar l'Herbalife Gran Canària a la cara.

Atrapat en la mateixa inconsistència que una setmana abans contra el Guipúscoa, donant voltes allà mateix, l'equip va anar a remolc des dels primers minuts (11-2) i durant tres quarts amb prou feines va poder arrapar-se al partit. No va deixar-se anar i va trobar la manera d'incomodar el rival, però va fer-ho quan ja era massa tard. Són vuit derrotes seguides i el proper rival és La Bruixa d'Or. D'aquí a tretze dies, els dos equips en places de descens.

Ritme i encert grocs

Quatre dels cinc primers atacs canaris van acabar en cistella i tres d'ells des dels 6m75 (11-2). De nou, a contracorrent, els canvis foren la manera de canviar la dinàmica. Primer va entrar Jawai i poc després Green (15-6), però no fou fins que Schreiner agafà el timó que el MoraBanc va fer acte de presència. Fou amb dos triples seus (19-15). Amb tot, els d'Aíto no deixaven d'anotar, i sort d'un triple de vuit metres de Green quan sonava la botzina (25-18). Endollats, els andorrans connectaven i semblava que començaria un veritable enfrontament (30-24). Malauradament, fou un miratge i fins al descans l'equip tot just va ser capaç d'anotar una cistella de camp. En la seqüència va encaixar 20 punts (50-27), i la trencadissa no fou tan sonada perquè amb la defensa zonal va aturar l'anotació local. I va trobar punts des del tir lliure.

Va sortir al tercer quart amb Schreiner d'inici, l'equip, però la veritat és que les coses van canviar entre poc i res. No patia per anotar, però defensivament era transparent: 57-37, 69-48 i 78-58 a deu minuts per acabar.

Estava tot perdut i, en un tot o res, defensant en zona l'atac estàtic i pressionant molt amunt, va arribar la reacció: del 84-65 al 84-78 a 2:08. Però Bogris va errar a tres metres i Urtasun, des del triple, va sentenciar (87-78).

Estem en una posició que no havíem ocupat mai, però ens en sortirem estant junts. L'aturada de la copa ens anirà molt bé
Joan Peñarroya
8
triples
havia anotat el conjunt local després de 16 minuts (46-27). Els havien fet en vuit intents.
Estic molt content. Hem fet coses molt bones i poques de dolentes. La seva zona ens ha fet perdre el ritme