FCBQ

L'Arbúcies derrota Goliat

ARBÚCIES 69

ROSER 68

CB ROSER: Roure (15), Díaz, Assalit (19), Gavaldà (16), Palmer (4) –cinc inicial–; Frutos (4), Ibañez, Tubert, Galceran (1), López (7), Córcoles i Verón. 5 triples: 4 Gavaldà i 1 Roure. 11/14 tirs lliures. 24 faltes. 1 falta tècnica. Eliminat: Roure. ARBÚCIES: D. Sánchez, Noguera (2), Masnou (16), Pires (21), Juvanteny (10) –cinc inicial–; F. Sánchez, Vilà (2), Condom, Solà (7), Samarà (6) i Canaleta (5). 4 triples: 2 Pires, 1 Canaleta i Masnou. 14/22 tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Pires. PARCIALS: 13-11, 20-24, 13-19 i 22-15. COMENTARI: Gran victòria de l'Arbúcies al camp del fins llavors líder invicte de la categoria. Després d'una primera meitat molt igualada, un gran tercer quart visitant va donar-los una màxima diferència d'11 punts. A partir de llavors, el Roser va reaccionar i va aconseguir empatar. En el darrer minut, només es va anotar des del tir lliure. Els visitants, amb un encert més, es van endur el partit.