Més bàsquet

Marc, millor que Ricky

NBA. Pau Gasol (4 punts) reapareix en una nit negada en el tir (2/13); un increïble Mirotic (29) no evita perdre

Marc Gasol va deixar clar que en els duels de catalans entre els seus Grizzlies i els TWolves de Ricky Rubio no hi ha color. El pivot de Sant Boi va fer la seva millor anotació dels últims dos mesos en una actuació sublim, amb un doble doble (27 punts i 11 rebots), mentre el base del Masnou també va acabar amb dobles dígits (13 punts i 10 assistències) però no va poder ajudar els seus a donar la sorpresa. D'altra banda, Pau Gasol va reaparèixer en el partit que els Bulls van perdre contra els Clippers de Chris Paul (28 punts), en una nit negada en què va acabar amb 2/13 tirs de camp i amb 4 punts i 13 rebots. Amb Pau desaparegut i Rose lesionat, va ser un espectacular Nikola Mirotic qui va liderar els Bulls (29 punts).

Westbrook, operat

El jugador més en forma de la temporada, Russell Westbrook –el mes de febrer ha fet una mitjana de 31,2 punts, 9,1 rebots i 10,3 assistències, va ser MVP de l'All-Star i havia fet tres triples dobles seguits–, va passar ahir per la sala d'operacions per ser operat d'un cop de genoll a la cara involuntari que va rebre del seu company Andre Roberson i que li va provocar una fractura facial. Westbrook serà baixa un mínim d'una setmana. Això, combinat amb la baixa ja coneguda de Kevin Durant, pot perjudicar el camí dels d'Oklahoma cap als play-off. D'altra banda, quant a l'aspecte purament esportiu, va destacar la defensa dels Spurs, que van deixar els Suns en 24 punts al descans, mentre els Hawks continuen intractables i van superar sense problemes els Heat de Whiteside (14 punts i 24 rebots). Els Knicks van deixar de banda la seva lamentable temporada per sumar un triomf contra els Raptors amb un gran Hardaway (22 punts) que va servir d'homenatge a Mason.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)