Més bàsquet

Rei del doble doble

NBA. Pau Gasol clava 27 punts i atrapa 16 rebots contra els Sixers, arriba a 44 dobles figures i supera el seu rècord

Pau Gasol continua tancant boques. No només està en bones condicions, sinó que, a més, està trencant estadístiques cada dia que passa. L'última, la de dobles figures –fer dobles dígits en més de dues estadístiques–. Contra els Sixers va arribar als 27 punts i 16 rebots, i ja ha aconseguit xifres com aquestes en 44 partits. Des de la temporada 2010/11, quan estava als Lakers vivint una segona joventut a Los Angeles, no va arribar a fer una temporada tan brillant. Llavors va assolir 43 dobles figures. En 62 partits, enguany, ja n'ha aconseguit 44... i això no s'atura. Quant al matx, ell i l'exjugador del Madrid Nikola Mirotic es van haver de multiplicar perquè a les baixes ja conegudes de Rose, Butler i Gibson s'hi va sumar a última hora la de Noah. Entre Gasol i Mirotic van fer 43 punts i van atrapar 28 rebots per tombar els Sixers en la pròrroga.

Per la seva banda, el seu germà Marc no va poder evitar la derrota dels Grizzlies en un partit discret (9 punts amb 4/9 de dos i 7 rebots). Els Celtics continuen amb possibilitats de jugar el play-off amb cinc jugadors arribant o superant els 12 punts. Un altre català, Ricky Rubio (8 punts, 6 rebots i 5 assistències), va caure contra els Suns. Els que continuen trencant estadístiques són els Warriors. L'equip que dirigeix Steve Kerr està tenint millors números que tots els campions de l'NBA en aquest punt de temporada des del 1997. Curiosament, el darrer equip que va tenir millors registres que els Warriors van ser els Bulls de Michael Jordan, en el qual jugava l'actual entrenador dels Warriors. Els Splash Brothers, que és com anomenen Stephen Curry i Klay Thompson, decisius.

Paul talla la ratxa a Westbrook

Aquest cop no va poder ser i Westbrook va demostrar que és humà i no poder fer el seu cinquè triple doble consecutiu, ja que es va quedar amb només 24 punts, 9 rebots i 7 assistències. A més, va perdre 10 pilotes contra els Clippers, comandats per un Chris Paul impressionant (33 punts i 97 assistències). Kevin Durant ha de tornar d'aquí a quinze dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)