FCBQ

El Sant Narcís desapareix durant deu minuts fatídics

CELLERA79

MISTER SOFÀ68

MÍSTER SOFÀ SANT NARCÍS: Paulí (2), Pujolràs (9), R. De Pedro (13), G. De Pedro (16) i Carpintero (8) –cinc inicial–; Valerón (6), Jiménez (2), Lozano (6), Comellas (1), Genover, Valerín. 3 triples: R. De Pedro. 18/29 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: R. De Pedro. CELLERA: Adrián (9), Ballell (15), Williams (16), Barro i Peruga (1) –cinc inicial–; Obrer (7), Terradas (4), Castillo, Champagne (15) i Esnider (9). 4 triples: 2 Snider, 1 Obrer, Williams. 24/35 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminat: Snider. PARCIALS: 26-15, 16-19, 12-18 i 14-27. COMENTARI: Derrota del Sant Narcís, que va desaparèixer en el minut 5 del tercer quart (49-39) després d'un enfrontament entre jugadors que es va resoldre amb tècniques. A partir d'aquí, un 2-10 en contra va posar costa amunt un partit que en la primera meitat havien controlat els locals amb bon joc i un ritme alt. En el darrer quart, el Cellera va aprofitar la seva capacitat ofensiva per fer un 0-13 que ja va decidir el partit.