FEB

La defensa dóna al Salt un triomf clau

EBA. Els d'Eric Surís van guanyar un rival directe, superen l'‘average' de l'anada i surten del descens

SANTFELIUENC 61

ISPORTS SALT 68

Victòria balsàmica, necessària, transcendent... Tot i que queda molt. Va ser el premi i el resultat de l'enfrontament de l'Isports contra un rival directe en la zona baixa. Triomf amb valor doble, ja que els de Surís van superar l'average de l'anada (-2) i, a més, van sortir del descens.

La defensa va ser l'argument d'un Salt nerviós per l'excés de responsabilitat en els primers minuts. Les pèrdues van provocar cistelles fàcils d'un Santfeliuenc que va anar al davant tota la primera part. El to dels gironins va millorar en un segon quart en què Guirao va fer mal amb dos triples consecutius. La manca d'encert en el tir en els darrers atacs va provocar que el Salt marxés al descans perdent.

En la represa, un equip local més agressiu va apujar línies i amb recuperacions i contraatacs va explotar amb un 10-0. Torrent apareixia i el Salt manava en el marcador (50-43). En l'últim quart tot es va tornar a igualar gràcies a Farfán i Camí, però l'excel·lent defensa i les bones decisions en els darrers atacs van donar un merescut i vital triomf al Salt.

ISPORTS SALT: Bartrolí (4), Geli (4), Torrent (23), Agustí (3) i Busquets (3) –cinc inicial–; Oliva (10), Nadal, Espinosa, Fexas (3), Pascua (6) i Bover (12). 18/38 de 2, 7/26 triples (3 Bover, 1 Torrent, Agustí, Busquets i Fexas), 11/14 tirs lliures. 36 rebots (9 Oliva i Bover), 15 assistències (5 Torrent) i 74 de valoració (21 Torrent). SANTFELIUENC: Sanmartín, Cairó (4), Camí (12), Guirao (15) i Farfán (11) –cinc inicial–; Gómez, Ollero, Reyes (11) i Fernández (8). 14/30 tirs de 2, 8/31 triples (3 Guirao i Reyes, 2 Camí), 9/11 tirs lliures. 38 rebots (12 Fernández), 9 assistències (4 Guirao) i 58 de valoració (20 Guirao). PARCIALS: 12-18, 15-14 (27-32), 23-11 (50-43) i 18-18 (68-61).