FCBQ

El GEiEG competeix durant tres quarts

Copa Catalunya femenina (ascens). Les gironines van patir amb els 8 triples locals

GEIEG 49

CERDANYOLA 65

CERDANYOLA: García (9), Ballarre (15), Pérez (18), Marcel (1) i Molina (11) –cinc inicial–; Jiménez (4), Madueño (1), Herranz, Pujolreu (6), Mostaza. 8 triples: 4 Pérez, 3 Ballarre i 1 García. 15/22 en tirs lliures. 22 faltes. GEIEG: Gallegos, Peñarrubia (9), Masó (7), González (2), Roig (6) –cinc inicial–; Formatger (3), Teixidor, Jou (8), Rigau (2), Sargatal (3) i Xargay (9). 4 triples: 2 Jou, 1 Formatger, 1 Peñarrubia. 13/20 en tirs lliures. 23 faltes. PARCIALS: 20-16, 14-11, 18-14 i 13-8. COMENTARI: Derrota del GEiEG en una pista on va competir durant tres quarts de partit, fins que la benzina i el cansament van dir prou. Les gironines ahir migdia van competir el partit i fins i tot van manar en el marcador durant els primers 18 minuts d'enfrontament. Va ser just abans del descans, quan es trobaven dos punts per sota, que Pérez, des del triple, va deixar el marcador amb cert avantatge per al Cerdanyola (34-27). En la represa, les locals van sortir defensant zona, una circumstància que no va crear gaire problemes a les noies de Carles Surís. L'atac visitant va ser bo, però no pas el percentatge en el tir exterior. Tot al contrari d'un Cerdanyola que, amb un 8/17 des de la línia de 6,75, ahir va ser inaccessible al seu fortí. En el darrer període (52-41), el GEiEG, que va aprofitar el partit per fer proves i donar minuts, es va quedar sense forces, i la local Ballarre va sentenciar amb tres triples, que van inflar la diferència final.