FCBQ

L'Arbúcies es relaxa i pateix fins al final

LA GARRIGA 57

ARBÚCIES 61

ARBÚCIES: D. Sánchez (5), Masnou (4), Vilà (6), Juvanteny (8), Pires (19) –cinc inicial–; F. Sánchez, Samarà (6), Canaleta (6), Condom (7), Noguera, Solà. 2 triples: Condom i Canaleta. 19/25 en tirs lliures. 16 faltes personals. LA GARRIGA: Ciurans, Balocco (7), Casanova (9), Godía (8), Baldrich (6) –cinc inicial–; Esquius, Nualart (6), Badia, Serratacó (17), Oliveras (4), Valero, García. 7 triples: 3 Serratacó, 2 Godía, 1 Nualart i Casanova. 7/10 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Nualart. PARCIALS: 16-16, 17-12, 13-6, 15-23. COMENTARI: Partit travat i amb imprecisions entre l'Arbúcies i la Garriga. L'Arbúcies va aconseguir diferències al voltant dels deu punts durant la primera part, però no va poder fer més gran el marge i va marxar amb un més cinc en el marcador al descans (33-28). En la represa, un bon tercer quart dels locals deixava un +12. En l'inici del darrer període la diferència es va mantenir fins que faltaven dos minuts per al final. El relaxament dels jugadors de l'Arbúcies i l'empenta dels visitants van propiciar un parcial de 5-12, que va donar l'últim tir amb possibilitats de victòria a la Garriga. Però aquests el van fallar i l'equip amfitrió va sentenciar des del tir lliure.