FCBQ

Al límit i sense premi

Copa Catalunya. Quarta derrota consecutiva del Ceset, que va recuperar bones sensacions contra el segon classificat de la lliga

BARBERÀ 64


ONE CESET 62

ONE CESET: J. Fernández (8), Planas (8), Raves (19), Boumaftah, Dubé (5) –cinc inicial–; D. Fernández (10), Samsó, Sima (4), Torrent (2) i Muñoz (6). 8 triples: 2 J. Fernández, Raves i Planas, i 1 Sima i Dubé. 6/10 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminats: D. Fernández, J. Fernández i Planas. BARBERÀ: Murua (2), Dam (2), Soumah (10), Llull (10) i Mas de Xaxars (10) –cinc inicial–; Vico (2), Olaguibe (13), Forné (15). 6 triples: 2 Soumah i Forné, 1 Olaguibe i Llull. 14/25 en tirs lliures. 16 faltes. PARCIALS: 16-10, 11-17, 18-15 i 17-22. COMENTARI: Un Ceset ple de baixes per lesió va donar la cara contra el segon classificat, que no va poder assegurar el triomf fins al darrer instant. Amb tres absències i tres jugadors molt tocats, l'equip d'Eloy Acedo va haver d'afrontar un matx difícil després d'una setmana complicada per entrenar-se amb normalitat. Les defenses alternatives dels gironins van ser l'opció adequada, per protegir l'equip de faltes i descentrar el rival. I va sortir bé. La mixta en caixa i un sobre Eric Forné, l'estrella rival, va fer mal, així com la zona i la pressió. On va patir més el Ceset va ser en el rebot defensiu davant un equip més gran. A trenta segons del final i perdent de quatre, la banqueta local va veure tècnica després d'una falta. Amb tres tirs lliures i banda del Barberà, el partit va quedar gairebé sentenciat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)