ACB

Resultat enganyós

Lliga Endesa. El MoraBanc no té opció a Saragossa, on perdia de 17 punts; tres triples a l'últim minut van fer somiar

El MoraBanc Andorra no va donar la guerra que es preveia en la seva visita a Saragossa i tot i que el resultat final pugui semblar que va ser un frec a frec la realitat és que no hi va haver partit. Només tres triples seguits en l'últim minut –dos de Bogdanovic i un de Scheiner– van fer que els andorrans se situessin a quatre punts (81-77) a 22 segons del final. Però els aragonesos no van fallar els tirs lliures fruit de les faltes per aturar el rellotge i es va certificar la derrota. Una ensopegada que en certs moments va arribar a ser de 17 punts (40-23).

Els andorrans van començar amb un 2-6 que seria anecdòtic perquè ràpidament el CAI, amb un Norel dominador dins la pintura, va anar eixamplant la diferència. Primer per superar els andorrans en el marcador (12-11) i després per aconseguir una renda superior als 10 punts (38-26). El MoraBanc només trobava Betinho Gomes com a referent en atac, però no hi havia cap més jugador que li donés suport. Les diferències es van disparar abans del descans (40-23) tot i maquillar-lo amb un 0-10 (46-36). Al segon temps però van tornar les rendes entre els 10 i 15 punts i el partit va anar transitant així. La reacció del darrer minut ja va arribar tard.

Hem de tenir calma quan guanyem i també quan perdem, queden dies per patir i dies per gaudir
Joan Peñarroya
Hem de ser sincers i no hem tingut el nivell per guanyar en una pista com Saragossa, no hem estat a l'altura del que podem donar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)