FCBQ

Els germans Parera alliçonen el Garrotxa des del triple

GARROTXA 66

LLIÇÀ A.75

LLIÇÀ D'AMUNT: Parera (10), Castro (21), Sarasola (1), Vonna (6), Parera (23) –cinc inicial–; Dabad (2), Parera (6) Alfonso i Mondejar (6). 11 triples: 5 J. Parera, 5 A. Parera i 1 X. Parera. 14/17 Tirs lliures. 25 faltes. GARROTXA: Ortiz (8), González (5), Puigdevall (5), Serra (3), Sala (27) –cinc inicial–; Miranda, Mora (7), Marull (8) i Grabulosa (3). 7 triples: 5 Sala, 1 Marull i Puigdevall. 19/33 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 19-9, 17-16, 15-25 i 24-16. COMENTARI: El CB Garrotxa va caure a domicili a la pista del Lliçà d'Amunt. Els garrotxins, tot i anar sempre a remolc, arran d'un mal primer quart, no van perdre la cara al partit. Un bon tercer quart visitant (15-25) va permetre al Garrotxa arribar al final del tercer període guanyant per un punt de diferència (50-51). En el darrer quart els locals van fer un pas endavant, i amb un gran encert van canviar el signe del partit. Cal destacar l'actuació dels germans Parera, autors dels onze triples que va anotar el seu equip.