FCBQ

Mitjà trenca l'Arbúcies

LA BISBAL 76

ARBÚCIES 65

ARBÚCIES: D. Sánchez (13), Noguera, Samarà (11) Juvanteny (5), Pires (24) –cinc inicial–; Masnou (2), Condom (4), Canaleta (2), Cantero i Quintana. 3 triples: 2 D. Sánchez i 1 Pires. 16/19 tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Sánchez. 4 faltes tècniques. Desqualificat: Juvanteny. SOL GIRONÈS BISBAL: Soler, Mitjà (30), Nieto (15), Macau (15), Poch (10) –cinc inicial–; Castillo, Sansabrià, Oliva, Yepes (2) i Frau (2). 10 triples: 6 Mitjà, 3 Nieto i 1 Macau. 19/26 tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminats: Frau. 1 falta tècnica. PARCIALS: 16-22, 11-21, 16-20 i 18-13. COMENTARI: El Sol Gironès es va endur la victòria de la pista de l'Arbúcies en un matx en què els visitants es van mostrar com un equip més unit i conjuntat. Tenint el partit sota control durant tot moment van anar incrementant l'avantatge minut a minut fins al darrer quart. Mitjà, amb 30 punts i 6 triples, va ser l'home clau del partit trencant la defensa arbucienca i guiant el seu equip cap al triomf final (65-76).