Derrota, però amb les possibilitats intactes

EBA. L'ensopegada del Cornellà ajuda l'Isports Salt a continuar viu en la lluita per la permanència quan falten dues jornades

ISPORTS 56

ARENYS 71

Derrota... però menys. Tot i que l'Arenys era un rival directe, l'ensopegada del Cornellà ahir va suavitzar una mica el cop del Salt al Maresme. I és que, tot i perdre, els saltencs mantenen marge respecte al descens, malgrat haver perdut l'average particular amb l'Arenys i tot i la victòria del Martorell.

És una llàstima l'ensopegada, perquè el Salt podria haver gairebé sentenciat la permanència en cas de victòria. I semblava que podia ser així al principi al pavelló Fons de les Creus, amb un Salt que portava el ritme i la iniciativa en el marcador. Els de Surís defensaven bé, controlaven el rebot (empatats al descans) i els percentatges dels dos equips eren fluixos. Els gironins guanyaven d'un al final del primer quart, i de tres (26-29) al descans, tot i que Xevi Torrent, ahir negat en el triple (0/11), només havia anotat dos punts.

En la represa l'equip visitant podia haver ampliat diferències amb un parell de contraatacs, que no va culminar. Sí que van estar encertats en el darrer quart (42-42) els locals, amb dos triples de Tomàs i les segones ocasions de Bauzà i Touré, que van sentenciar.

ARENYS: Benítez (4), Costa (5), Tomàs (15), Laguarda (3) i Cabrera (5) –c. i.–; Gibert (5), Grau (11), Touré (11), Mons (3) i Bauzà (9). 16/41 de dos, 8/23 triples (4 Tomàs, 2 Grau, 1 Laguarda, Mons) i 15/19 en lliures. 48 rebots (14 Costa), 15 assistències (7 Costa) i 89 de val. (22 Touré). SALT: Geli, Nadal (3), Torrent (19), Busquets (3) i Fexas (2) –cinc inicial–; Bartrolí (9), Oliva (4), Espinosa (2), Agustí (2), Pascua (4) i Bover (8). 15/32 de dos, 5/35 en triples (2 Bover, 1 Bartrolí, Nadal i Busquets) i 11/12 en lliures. 34 rebots (5 Bartrolí, Torrent i Bover), 6 assistències (3 Fexas) i 43 de val. (16 Bartrolí). PARCIALS: 13-14, 13-15 (26-29), 14-11 (42-42) i 29-14 (71-56).