FCBQ

Triomf de supervivència

Copa Catalunya. L'Onyar, després de fer un gran tercer quart, agafa molt d'aire amb la segona victòria consecutiva, a una jornada del final

ARGENTONA 61


ONYAR 78

ONYAR: Sacot (3), Pons (13), Candelario (5), Juanola (29) i Dos Santos (16) –cinc inicial–; Rodríguez (4), Lozano (6), Heras (2), Vives i Subils. 8 triples: 4 Juanola, 3 Pons i 1 Sacot. 4/13 en tirs lliures. 15 faltes personals. ARGENTONA: Solans (13), Vives (4), Martínez (1), Pou (2) i Gómez (8) –cinc inicial–; Martorell (2), Pascual, Seidet (8), Lozano (11), Casabella (9) i González (3). 8 triples: 3 Lozano, 2 Seidet, 1 Solans, Gómez i González. 5/10 en tirs lliures. 20 faltes personals. PARCIALS: 20-18, 13-20, 27-9 i 14-18. COMENTARI: Triomf balsàmic d'un necessitat Onyar, que agafa aire a la zona baixa de la classificació a una jornada per acabar. Els gironins van sortir en individual i molt concentrats, allargant ahir les rotacions amb jugadors de l'equip B i obtenint un bon nivell defensiu. La zona mixta sobre Gómez, la referència visitant, també va donar bons resultats, sobretot al tercer quart, període en què l'Onyar va trencar el partit definitivament amb un parcial de 27-9. La ratxa de cinc triples, protagonitzats per Pons i Juanola, en aquest quart va ser clau. Al final, els locals van endur-se la seva segona victòria consecutiva, que els manté molt vius per evitar la setmana vinent el descens directe.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)