ACB

Sense premi, però fins aviat

Lliga Endesa. Comiat de l'afició amb regust agre d'un MoraBanc poc intens i desencertat en el triple, i que va reaccionar massa tard

“Gràcies a l'afició”, deia la pancarta que els jugadors del MoraBanc van mostrar al públic en el seu darrer partit a casa. Desgraciadament no van poder regalar també un darrer triomf. Hauria estat el sisè consecutiu a casa.

Aquesta comunió amb la grada va ajudar al 7-2 inicial, amb el canell de Bogdanovic obrint el camp. Però aviat els gallecs, amb Kleber i el recent MVP Waczynski, van avisar. Un 1-10 deixava un primer quart advers (15-22). Els de Peñarroya van millorar en el segon acte deixant el rival quatre minuts sense anotar. L'equip insistia en un Jawai que anava sovint al tir lliure (6/8 al descans). Però l'Andorra ni corria ni l'encertava en el triple (2/12), l'especialitat de Corbacho, que deixava la iniciativa al Monbus en el pas pels vestidors (36-41).

Un 0-9 clau de sortida

Els andorrans no hi van ser, en la represa. Un 0-9 va donar un més 14 (36-50) a l'Obradoiro. Amb 47-58 i un quart per endavant el marge es va agreujar a sis minuts del final: 51-66. És quan va arribar la reacció. Un 13-1 va fer aixecar la grada a un minut del final, però el Monbus va tancar el triomf en el partit del comiat local, això sí, amb la permanència a la motxilla.

1
punt
va anotar el jove Guillem Colom, la seva estrena anotadora en la Lliga Endesa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)