ACB

“Estic trist, molt trist”

Lliga Endesa. Jaume Ponsarnau reflexiona, encara amb la ferida molt calenta, sobre el descens esportiu del Guipúscoa en l'última jornada: “No hem assolit el nostre gran objectiu”

El Guipúscoa depenia d'ell mateix per garantir-se la setzena plaça de la fase regular, però va perdre a Saragossa i, amb la victòria de La Bruixa d'Or a Madrid, no va aconseguir la salvació esportiva.

Com a sumari del que ha estat la temporada de l'equip, Jaume Ponsarnau no va poder comptar ni amb Dani Díez ni amb Ioann Iarotxevitx en la segona meitat, tots dos per lesió. La derrota contra el CAI, però, fou la culminació a 34 jornades. “Vam començar la temporada amb moltes dificultats i, probablement, sent el màxim candidat a baixar. A còpia de treball i d'encert en determinades coses vam reconduir aquesta situació. I vam assolir un molt bon nivell de joc, arribant a ser molt competitius.”

Tant, que després de vèncer a Manresa (64-79) i situar-se amb 9-15 –el Guipúscoa va començar 1-6–, l'equip tenia a les mateixes victòries (4) de distància el vuitè classificat i el cuer. “Després de guanyar a Manresa les circumstàncies ens van influenciar molt negativament. A casa ho donàvem tot i érem competitius, però en general vam deixar de ser bons competidors i a fora de casa vam passar a ser un equip mediocre”, exposa Ponsarnau. “I l'aposta per la resistència, al final no ha estat suficient per no acabar penúltims.” L'aposta fou, a nivell de club, deixar marxar Taquan Dean, el jugador ofensivament amb més talent, per ajustar econòmicament la temporada. Sense ell, l'equip va perdre cintura en atac i va tancar les últimes deu jornades amb 1-9. “Com a entrenador hi ha moltes coses que haig d'interpretar per ser millor, però també n'hi ha moltes que interpreto que hem fet molt bé i de les que em sento orgullós. Però el gran objectiu no l'hem assolit. I per això estic trist, molt trist.”

Manresa, el futur

Una de les imatges de la temporada és la de l'entrenador de Tàrrega, sortint del Nou Congost, demanant als aficionats de La Bruixa d'Or que no deixessin de creure en l'equip. “No estic content per la situació que estic vivint, però està clar que si d'això algú n'havia de sortir beneficiat, estic content que hagi estat el Manresa.” Ponsarnau té un any més de contracte, si bé el club té una clàusula per rescindir-lo. “A nivell personal, el futur està obert. I a nivell de club, encara més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)