ACB

Renovat Bogdanovic, només en falten tres

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra fa oficial la continuïtat de l'aler pivot, i ara li falta incorporar dos pivots i un exterior per tancar l'equip

El MoraBanc Andorra va confirmar ahir la renovació per una temporada més de l'aler pivot serbi Luka Bogdanovic (2m04, 1985), donant mostres, una vegada més, de l'aposta per la continuïtat i de la voluntat de perpetuar el segon tram de la temporada passada.

Amb Víctor Sada i Thomas Schreiner amb contracte, la de Bogdanovic és la quarta extensió després de les de David Navarro (2 temporades), Vojdan Stojanovski (2) i Betinho Gomes (1+1). “El Luka ens va ajudar molt la temporada passada, quan va arribar al gener i vam haver de canviar el nostre estil de joc”, explicava ahir Francesc Solana. “Volem mantenir aquesta línia de joc, i la seva continuïtat ens anirà molt bé per poder-ho fer.” Bogdanovic va venir a principi d'any procedent del Partizan, i ràpidament es va integrar en la dinàmica del club i del país. Còmode amb el rol i amb l'entorn, el contrast amb el club blanc-i-negre en el tema dels pagaments va ser total, i ara, quan ha estat l'hora de renovar i veient les perspectives lluny del Principat, ha tingut entre pocs i cap dubte. I el MoraBanc que se n'alegra: en els setze partits que va disputar a les ordres de Peñarroya va acreditar 12,1 punts –54% de 2, 36% de 3 i 87% en tirs lliures– i 3,6 rebots en 27,3 minuts. La seva experiència, el coneixement del joc i l'espai que genera amb el seu tir acompanyen les xifres.

Dos a dins i un a fora

Falten ara dos cincs i un exterior, un dels quals ha de tenir la condició de formació. S'ha traslladat una oferta de renovació a Nate Jawai, però s'exploren altres opcions davant la indefinició de l'australià. Sigui ell o un altre, les intencions són incorporar un pivot de perfil alt i un altre de rotació, deixant la major part de minuts pel primer, Bogdanovic i Clark –que pot jugar d'aler pivot i de pivot–. Igualment, el gros de minuts en les posicions de dos i de tres seran per Navarro, Stojanovski –pot ocupar les dues posicions– i Betinho.

El Luka ens va ajudar molt la temporada passada, quan va arribar al gener i vam haver de canviar el nostre estil de joc
Volem mantenir aquesta línia de joc, i la seva continuïtat ens anirà molt bé per poder-ho fer
Francesc Solana
DIRECTOR GENERAL
Bases
Víctor Sada
(1,93 m, 1984)
Thomas Schreiner
(1,95 m, 1987)
Exteriors
David Navarro
(1,90 m, 1983)
Vojdan Stojanovski
(1,94 m, 1987)
Betinho Gomes
(2,01 m, 1985)
Interiors
Luka Bogdanovic
(2,04 m, 1985)
Daniel Clark
(2,10 m, 1988)
Entrenador:
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)