ACB

SERGI PINO

ALER DEL MORABANC ANDORRA

“És com tornar a ser un júnior, però a l'ACB”

Ja ho ha paït, això de debutar a l'ACB?
Em fa molt feliç. És el que somies des de petit, des que comences a jugar a bàsquet, i que ara es faci realitat és per a mi molt important, em fa molta il·lusió. Mai he llançat la tovallola, sempre he continuat lluitant tot esperant l'oportunitat. Sí que és veritat que no sabia segur que podria jugar aquest any a l'ACB, però per sort al final tot ha sortit bé i estic encantat d'haver fitxat per l'Andorra.
Ha picat pedra durant cinc anys a LEB Or en quatre equips diferents (Girona, Lleida, Melilla i Valladolid) abans de fer el salt definitiu. L'esforç ha tingut recompensa.
Sí, fa molts anys que treballo molt, amb sacrifici, per aconseguir això, tal com fan molts jugadors de la LEB. Al final se m'ha donat l'oportunitat de jugar a l'ACB i no la puc desaprofitar, he de continuar treballant igual per poder seguir millorant i evolucionant com a jugador.
Amb la cirereta del fitxatge de Xermadini el MoraBanc Andorra ha confeccionat un equip de garanties. Què li sembla el projecte?
Molt bo! Personalment m'agradaria molt lluitar per entrar al play-off, sé que és molt difícil, però en aquest món no hi ha res impossible i ens ho haurem de guanyar a la pista. Tenim un bon equip i ara només ens queda treballar de valent per intentar fer una bona temporada.
En principi arriba per ser l'última rotació de l'equip, al costat de David Navarro, Stojanovski i Betinho. Canvi de rol...
Ja m'està bé. És el meu primer any a l'ACB i és el que toca, és com tornar a ser un júnior en els entrenaments i els partits. He de treballar com fins ara i, sobretot, ser molt fort mentalment.
Es retrobarà amb David Navarro, amb qui va coincidir a Girona. Sempre és important tenir un suport al vestidor no?
I tant, ens coneixem de fa anys i sé que el tindré per al que faci falta. Ja me'l vaig trobar en el meu primer any a LEB i ara en el primer a l'ACB, així que perfecte.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)