ACB

Sant tornem-hi

Lliga Endesa. El Barça Lassa comença avui els entrenaments sense mitja plantilla, entre baixes d'internacionals i els dos lesionats (Navarro i Abrines)

Han passat 64 dies de la dolorosa derrota en la final de la Lliga Endesa davant el Madrid (0-3) i el renovat Barça Lassa es posa en marxa avui amb l'única intenció de recuperar, un altre cop, el camí cap a l'obtenció de títols.

Els disponibles estan citats, a partir de les nou del matí, al centre mèdic de la ciutat esportiva blaugrana per passar les preceptives revisions mèdiques. Hi seran nou dels catorze integrants de la plantilla per la propera temporada: Arroyo, Navarro, Abrines, Oleson, Eriksson, Diagne, Doellman, Vezenkov i Samuels. Als dos últims, l'entitat blaugrana els presentarà oficialment al migdia. Ja a la tarda, l'equip tindrà el primer contacte amb el tècnic, Xavi Pascual, i farà la primera sessió preparatòria del curs 2015/16 (18.30 h); hi estan citats també sis jugadors del filial, que fa uns dies que ja estan treballant. Es tracta de Marc Garcia, Stefan Peno, Nedim Djedovic, Eric Vila, Emir Sulejmanovic i Rodions Kurucs. Tots ells ajudaran en els entrenaments fins que tornin tots els internacionals de jugar amb les seves seleccions. A tot això, s'hi afegeix el fet que ni Navarro ni Abrines podran iniciar la pretemporada al mateix ritme que la resta a causa de les lesions que arrosseguen. El capità es recupera d'una tendinopatia a la part posterior del taló esquerre i una fasciïtis plantar al peu dret i segueix un tractament biològic d'infiltracions. Abrines s'ha de tractar d'una fasciïtis al peu dret, originada mentre treballava amb Espanya en la preparació de l'europeu. No hi vol haver precipitació en la tornada en cap dels dos casos.

Lawal, a quarts

Nigèria, amb el pivot blaugrana com a peça destacada –10 punts i 12 rebots, en només 18 minuts–, va classificar-se ahir per als quarts de l'Afrobasket en vèncer Moçambic (83-47). Avui s'enfrontarà per un bitllet per les semifinals a Gabon. La final del campionat africà és diumenge, fet que implica que Shane Lawal arribarà, com a molt tard, la setmana que ve a Barcelona. Els altres quatre que són fora (Satoranski, Pau Ribas, Perperoglou i Tomic) no aterraran fins després de l'europeu, uns dies abans de la semifinal de la lliga catalana (25 setembre).

LA DADA

5
peces
no s'incorporaran avui a la pretemporada del Barça Lassa. Satoranski, Pau Ribas, Perperoglou i Tomic estan preparant l'europeu, i Lawal juga fins diumenge l'Afrobasket.

Avui, primeres revisions a la Penya

Si bé no farà el primer entrenament fins dilluns, 31 d'agost, el Fiatc Joventut també comença l'activitat amb les proves mèdiques, que es faran entre avui i demà a la clínica FIATC Diagonal d'Esplugues de Llobregat. Els convocats per a la primera tongada de revisions són Ventura, Abalde –després de la revisió, marxarà cap a Saragossa per ajudar uns dies en els entrenaments a la selecció espanyola absoluta–, Vidal, Miralles, Llovet i els dos fitxatges (Sàbat i Drame). Demà serà el torn de Mallet, Suton i els joves del Prat, el vinculat, que ajudaran en la preparació (Nikolic, Iriarte, Nogués, Sans i Xabi López). Aquests dies, la parcel·la tècnica està buscant encara una última peça. Es tracta d'un aler anotador i bon tir de tres punts. No hi ha restricció de passaport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)