ACB

Títol a la vista

La 36a edició de la Lliga Catalana ACB s'obre avui a Granollers, amb el Barça Lassa, el MoraBanc Andorra, el Fiact Joventut i l'ICL Manresa cercant un lloc en la final de demà

Els equips estan en plena pretemporada i els engranatges no estan ben lubricats, però l'aficionat està d'enhorabona, perquè si avui hi ha Lliga Catalana és que la nova temporada ha arribat.

I també la primera oportunitat de veure en un mateix escenari les noves plantilles dels principals equips del país, una tradició recent que dóna al primer títol oficial de l'exercici tot el prestigi que mereix. En aquesta ocasió, és el Palau d'Esports de Granollers el que acull avui i demà (20.30 h) la 36a edició de la lliga, trofeu que té en el Barça com el gran dominador amb 18 títols, els últims sis de manera consecutiva. Fa un any, a la Seu d'Urgell, 104-93 contra el MoraBanc Andorra.

És per això, i per l'allargada de la plantilla, i a pesar que tot just dimarts van arribar Ribas, Satoransky i Perperoglou, que els blaugrana són els grans favorits al títol. Com ells, tant la Penya com l'Andorra també tenen feina d'acoblament per fer, en el seu cas amb Brandon Paul i Giorgi Shermadini respectivament, mentre que l'ICL Manresa és qui teòricament més avançat va en la conjunció del grup.

18
lligues
acredita el Barça, que enllaça les últimes sis. Per la seva banda, el Fiatc Joventut n'ha alçat 11 i l'ICL Manresa, el Lleida i el CB Girona, 2.
Estem en fase de formació de grup i de repartiment de rols, però amb ganes de jugar bé i guanyar
Joan Peñarroya
He arribat amb les piles carregadíssimes i amb ganes de Lliga Catalana, un torneig que fa molt temps que no jugo
Pau Ribas
S'han reforçat bé, i la temporada passada vam perdre tots els partits contra ells. Tindrem feina
Albert Miralles
Crec que les nostres sensacions són millors que els resultats. Intentarem posar les coses difícils al Barça
Ibon Navarro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)