FCBQ

“Ja tenim el primer dels cinc títols”

Xavi Pascual Tècnic del Barça

El tècnic del Barça Lassa va fer una valoració general en què va assegurar: “Hem jugat un partit estrany en moltes coses, ens prenem molt seriosament la Lliga Catalana i ja tenim el primer títol dels cinc que jugarem en la temporada.” Quant a l'estrella del matx, Pau Ribas, el tècnic va explicar que “ha vingut per ser un jugador important aquest any i ho ha demostrat fent un partit completíssim”. “Hem d'aconseguir que diversos jugadors juguin bé en diferents partits, ens ha costat trobar referents”, va dir Pascual, que va voler trencar una llança pel seu equip i va ser sincer: “Penso que estem millor que no pas el que hem pogut demostrar en aquesta Lliga Catalana i segur que a la supercopa hi arribarem preparats per ser competitius.” El tècnic va subratllar el punt d'inflexió del matx: “Els triples d'Oleson, Satoransky i Ribas han canviat la nostra mentalitat i el darrer quart ha estat totalment diferent al que havíem fet fins llavors.” L'MVP del matx, el badaloní Ribas, va deixar clar que “al Barça no hi ha temps per acoblar-se, és un club on s'ha de guanyar des del primer dia i això he fet, donar-ho tot des del primer dia”.

Crítiques a l'arbitratge

Joan Peñarroya va assegurar que tothom va veure el que va passar en el darrer període sobre l'actuació arbitral: “En l'últim quart ens han perjudicat, que cadascú tregui les seves conclusions, però miraré el partit per veure-ho.”

Sabíem que canviarien les coses en el darrer quart i ens hem equivocat. hem deixat d'atacar bé i hem tingut males eleccions

PAU RIBAS

“Al Barça no hi ha temps per adaptar-nos, hem de guanyar des del primer dia”
Si fas un últim quart com el que hem fet contra el Barça, ho acabés pagant. Ha estat determinant
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)