FCBQ

El Salt B supera el Sant Gregori (65-58)

SALT B: Sacot (6), Ballester (4), Mateu (4), Portaló, Gorga (8) –cinc inicial–; Ferragut (20), Bonaventura (6), Macalou, Barnada (9), González (4), Capell (4) i Ballell. 5 triples: 2 Ferragut, 2 Bonaventura i 1 Mateu. 14/22 tirs lliures. 21 faltes personals. SANT GREGORI: Corominas (5), Fuster (4), Torras (3), Brea (7), Duran (11) –cinc inicial–; Llamas (1), Masdemont, Ferrer (6), Torrent (5), Prat (14) i Ricart (2). 6 triples: 3 Prat, 1 Ferrer, Torras i Brea. 12/20 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Fuster. PARCIALS: 11-16, 19-12, 16-10 i 19-20. COMENTARI: El Salt B va veure com el Sant Gregori se li escapava amb un 0-9 als primers minuts de partit. Els locals, però, van saber reaccionar i al descans ja dominaven en el marcador. La forta sortida saltenca al tercer període va augmentar les diferències per acabar enduent-se el triomf